ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Apollon and Roberta

Γεια σας φίλοι της Κετογονικής δίαιτας. Ίσως γνωρίζετε ήδη το πάθος του Greek Goes Keto για την κετονοποίηση της Μεσογειακής διατροφής και του τρόπου ζωής. Είμαστε ένα Κέτο ζευγάρι, παντρεμένοι το 2012. Απολαμβάνουμε το ταξίδι μας στον Κέτο κόσμο και μοιράζουμε με πάθος μας με ό,τι μαθαίνουμε, αναπτύσσουμε ή πειραματιζόμαστε!

Ίσως είδατε κάποιες από τις “κετονοποιήσεις” στο κανάλι μας στο YouTube; Προωθούμε τον Κέτο Μεσογειακό τρόπο ζωής και το παίρνουμε πραγματικά σοβαρά. Στον σημερινό κόσμο, τα πάντα είναι βιομηχανοποιημένα και υπερβολικά επεξεργασμένα. Πιστεύουμε ότι πρέπει να επανέλθουμε σε επαφή με τους προγόνους μας και να προσεγγίσουμε την παγκόσμια επούλωση με την αλλαγή διατροφής και τρόπου ζωής με την ανάκληση της Αρχαίας Σοφίας. Διαμένουμε και ταξιδεύουμε μεταξύ δύο ιστορικών τόπων, της Αθήνας, Ελλάδα (τους καλοκαιρινούς μήνες) και του Μόσταρ, της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης.

Περισσότερα για εμάς

Ο Απόλλωνας Γ. Καψάλης είναι πιστοποιημένος διατροφολόγος με πιστοποιητικό επιπέδου 2 στη Διατροφική Θεραπεία. Είναι επίσης συγγραφέας, αθλητής και προπονητής με μεγάλο πάθος για τη Κετογονική και Low-Carb δίαιτα.


Σπούδασε αθλητική επιστήμη και αποκατάσταση στην Αθήνα, Ελλάδα και συνέχισε την εκπαίδευσή του σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες. Έχει μεγάλη εμπειρία στο να βοηθάει αυτούς που συνεργάζεται ώστε να ανακτήσουν την υγεία τους μέσω της διατροφής και της αλλαγής του τρόπου ζωής.
Είναι σύμβουλος διατροφής και άσκησης, δημιουργεί θεραπευτικά κετογονικά διατροφικά πλάνα και πλάνα διατροφής για αθλητές και ομάδες. Εργάζεται σε διεθνή κλίμακα και το υπόβαθρό του στη διατροφή, ειδικότερα στην Κετογονική δίαιτα με εφαρμογή Μεσογειακών συστατικών, τον καθιστά πρωτοπόρο σε αυτό το γενναίο νέο κίνημα.

Η Ρομπέρτα Καψάλη είναι ακαδημαϊκός γραφίστας, εικαστικός / εικονογράφος, blogger, συγγραφέας, ερασιτέχνης καλλιτέχνης και φυσικά foodie! Ως καλλιτέχνης, αγαπά να προβάλλει διαφορετικά θέματα μέσα από τη μουσική και την τέχνη. Η μεγάλη της αγάπη είναι το μαγείρεμα και φυσικά ο πειραματισμός με νέα υλικά.


Η Κέτο είναι μια πρόκληση, αλλά επίσης είναι μια θεραπευτική δύναμη! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βάζει όλες τις γνώσεις και την εμπειρία της στη διαδικασία της κετονοποίησης, η οποία παρακολουθείται και εγκρίνεται πάντοτε από τη γνώση της επιστήμης του Απόλλωνα. Μαζί με τον σύζυγό της, δημιουργεί καθημερινά περιεχόμενο για το μεγαλύτερο ελληνικό κανάλι της Κετογονικής διατροφής, Greek Goes Keto (στα κοινωνικά μέσα και στο κανάλι YouTube).